En sjuttonårig tjej avgjorde finalen!

Finalen i allFaircup slutade 3-0 mellan Skanska – Attunda brandkår
Isabella Gravlund gjorde två av de tre målen och säkrade segern i allFair för Skanska i finalen mot  Attunda brandkår.
- Det var en klockren känsla, det är ju inte så ofta man sätter två mål i en finalmatch. Men det var helt klart en lagvinst där vi alla gav allt.

Vi undrade om det var tufft att möta just Attunda brandkår.
– Ja, ibland flög jag nästan som en vante på planen. Men jag vill också säga att det har varit  en superkul cup Väsby Mot Våld anordnat.

Här kan ni se alla resultat >>
Kristina Klempt, ordförande i Kultur- och fritidsnämnden uppmanar i sitt tal från scenen alla i Upplands Väsby att ta ställning mot våld och bli medlem i Väsby Mot Våld.


Frida Sundén, vice ordförande,  gjorde debut som ljudtekniker på allFaircup men hade som tur var en personal från Ljudimperiet Stockholm AB till sin hjälp Det var en sponsorinsatts för att stötta föreningens budskap.

Simon Jernberg, ordförande samt ansvarig för cupen, kunde konstatera att hela arrangemanget blev en lyckad tillställning.

Se fler bilder från dagen här>>

Det största priset gick till GRIMSTASKOLAN - allFairbucklan


- Oj det är ju vi vad kul utbrister laget när det inser att de vunnit det prestigefulla priset.

Varför anmälde ni ett lag?
-
Vi tyckte att det var ett jättebra initiativ från ungdomarna i Väsby Mot Våld och bestämde direkt att vi självkart ville vara med i cupen. Skolan har ju även en fotbollsinriktning. Cupen har varit så välorganiserad. Extra kul är det att ungdomarna som startade föreningen är gamla elever från vår skola. Vi hoppas att vi bidragit någon liten del att de nu arbetar så gramgångsrikt med dessa värderingar. Vi är väldigt stolta över dem, avslutar lagkapten Lars Rask tillika biträdande rektor på Grimstaskolan.

Motiveringen till Grimstaskolans av allFair-pokalen:
”allFair pokalen går till laget som under dagen visat stor spelglädje och laganda i både med och motgång. Humör och "peptalk" har varit på topp rakt igenom tre matcher, ett skolexempel på fair play”.

allFair Cup kan ej ta emot fler anmälningar...

Det har visat sig vara ett stort intresse att vara med och spela i allFair Cup. 16 st företag, organisationer och kamratgäng har anmält sig och tar ställning mot våldet tillsammans med oss. Nu tar vi inte emot fler anmälningar av lag, men hoppas att ni vill komma och titta på matcherna, hejja, stötta och lyssna på Dogge och ha en härlig dag med oss på Bollstanäs IP den 3 september.

Hjärtligt välkomna!

När? Den 3 september 2011
Tid? Första matcherna spelas Kl. 9.30.
Var? Bollstanäs IP (karta finns att ladda hem i spalten till höger).
Antal lag: 16 (info ang spelchema etc. finns att ladda hem i spalten till höger).
Prisutdelning för allFairbucklan: Kl. 14.00
Prisutdelning: Kl. 17.00

På scenen:Dogge Doggelito


Simon WeidersjöPer Unckel - prisutdelare allFairbucklan.

 

 

Prisutdelare 1:a – 3:e plats i allFaircup, Berndt Rosqvist, ordförande i Stockholms Sportjournalistklubb samt vice ordförande i Svenska sportjournalistförbundet.

 

(Foto: Bildbyrån)

 

Dogge Doggelito uppträder på allFairCup 3 sep 2011!


Dogge Doggelito uppträder klockan 10.00-11.00 på allFairCup, Bollstanäs IP, Upplands Väsby.

Vi ses väl där?Foto: Joakim Berndes 


Anmäl ditt fotbollslag till allFairCup!

En fem-manna fotbollsturnering för vuxna kommer att genomföras den 3 september på Bollstanäs IP. Utmaningen för lagen blir inte bara att sträva efter att vinna cupen utan att även försöka vinna allFair-bucklan. Ett viktigt moment för att visa sitt ställningstagande mot våld.

Företag, organisationer eller kamratgäng får anmäla sig men de måste vara blandade lag med både tjejer och killar på plan samtidigt.

För att vinna allFair-priset kommer synliga men även hemliga allFair-agenter att finnas på plats och leta efter positiva beteenden bland både spelare, ledare och medföljande publik. Lagen kommer alltså att ha en utmaning till att få med sig en härlig publik som kan hjälpa laget att vinna det största priset dvs allFair-bucklan!

 

allFair-bucklan kommer att delas ut av
Per Unckel, landshövding. Kl.14.00

Foto: Johannes Jansson

Utmaningen är att ta hem Fair Play-priset så klart i form av allFair pokalen. Dessutom vinner man Sportjournalisternas klubb i Stockholms bok signerat exemplar av ”75 Sportjournalister”.