Vinnare i allFairCup 2012

 

Motivering:
Spelarna i laget har peppat och stöttat varandra i med och motgång. Man visar sportmannamässighet på planen och ber om ursäkt för eventuella hårda tag och månar om motspelarna. Ett mycket trevligt lag med bra stämning runt planen.

Vinnare av allFair-pokalen i
 Väsby Mot Vålds allFair Cup 2012:
Polishögskolan

Anmäl ditt fotbollslag till allFairCup!

För andra året i rad kommer en fem-manna fotbollsturnering för vuxna att genomföras den 25 augusti 2012 på Bollstanäs IP. Utmaningen för lagen blir inte bara att sträva efter att vinna cupen utan att även försöka vinna allFair-bucklan. Ett viktigt moment för att visa sitt ställningstagande mot våld.

Företag, organisationer eller kamratgäng får anmäla sig men de måste vara blandade lag med både tjejer och killar på plan samtidigt.

För att vinna allFair-priset kommer synliga men även hemliga allFair-agenter att finnas på plats och leta efter positiva beteenden bland både spelare, ledare och medföljande publik. Lagen kommer alltså att ha en utmaning till att få med sig en härlig publik som kan hjälpa laget att vinna det största priset dvs allFair-bucklan!

När? Den 25 aug 2012
Var? Bollstanäs IP
Anmälningsavgift: 1200 kronor (betalas in på BGnr: 433-9826)
Antal lag: 20
Observera att det är en fem-manna fotbollsturnering för vuxna där det måste vara blandade lag med både tjejer och killar på plan samtidigt. Gräns för att vara med att spela är lägst 16 år.


Lagets namn:
Tröjfärg:
Kontaktperson:
Gatuadress:
Postadress:
Ort:
Tel:
Mobil:
e-post:
Meddelande: