Resultat i årets allFairCup 2013!

allFaircup startade tidigt på morgonen med att alla lagen samlades och lyssnade till Tryggare Sveriges generalsekreterare Magnus Lindgren som berättade om deras kartläggning av våld, hot och trakasserier inom fotbollen och ishockeyn i Sverige.

Resultatet av allFaircup 2013
allFairbuckaln - Unga Kris
1:a pris Tryggare Sverige
2: pris Unga Kris
3:e pris Grimstaskolan

---------------------------------------------------------------------------------

Anmäl ditt fobollslag till allFairCup!
För tredje året i rad kommer en fem-manna fotbollsturnering för vuxna att genomföras den 31 augusti 2013 på Bollstanäs IP. Utmaningen för lagen blir inte bara att sträva efter att vinna cupen utan att även försöka vinna allFair-bucklan. Ett viktigt moment för att visa sitt ställningstagande mot våld.

Företag, organisationer eller kamratgäng får anmäla sig men de måste vara blandade lag med både tjejer och killar på plan samtidigt.

För att vinna allFair-priset kommer synliga men även hemliga allFair-agenter att finnas på plats och leta efter positiva beteenden bland både spelare, ledare och medföljande publik. Lagen kommer alltså att ha en utmaning till att få med sig en härlig publik som kan hjälpa laget att vinna det största priset dvs allFair-bucklan!

Prisutdelare:
Björn Eriksson
-nationell samordnare för att motverka idrottsrelaterat våld.
Kultur- och idrottsminister Lena Adelsohn Liljeroth har utsett förre landshövdingen Björn Eriksson till ny nationell samordnare för att motverka brottslighet i samband med idrottsarrangemang.

När? Den 31 aug 2013
Var? Bollstanäs IP
Tid? kl 09.00 – 17.00 (Lagen checkar in  kl 08.00)

Anmälningsavgift: 1200 kronor (betalas in på BGnr: 433-9826)
Antal lag: 20
Observera att det är en fem-manna fotbollsturnering för vuxna där det måste vara blandade lag med både tjejer och killar på plan samtidigt. Gräns för att vara med att spela är lägst 16 år.

Arkiv
Läs om de tidigare årens cuper.
allFairCup 2012
allFairCup 2011

Nu har vi tyvärr ingen möjlighet att ta in fler lag för i år.